imagen_cabecera_IR

Encunyats

Els troquels són una part molt comuna en la realització de diverses feines. Treballem des de els troquels més senzills fins als personalitzats de formes diverses. No sap com dissenyar el seu troquel? Nosaltres li podem fer!

ImAcabats1.jpg

Plastificacions

Protegeixi el seu producte amb un dels acabats que mai passa de moda. Laminat en setinat mat o brillant segons li convingui més.

Acabats2.jpg

Numerats/Taladrats

Qualsevol tipus de feina que hagi d'anar numerada, amb matriu o sense. Realitzem numeracions, personalitzacions, taladrats, fendits i tot el necessari per lliurar-li la feina finalitzada i a punt per fer servir.

ImAcabats3-2.jpg

Perforats

Targetes perforades, penjadors per tèxtil, perforat per penjar a la paret, diferenciació o una forma de protegir-se contra còpia. Realitzem perforats en qualsevol feina i tipus de gramatges.

ImAcabats4.jpg

Encolats

Blocs de notes, blocs de papereria interna, llibres. L'encolat tradicional és l'acabat més elegant que pot haver-hi en una publicació que es preï. No només realitzem la impressió dels seus treballs, els acabats també són cosa nostra!

ImAcabats5.jpg

Espirals

Catàlegs, manuals d'empresa, fitxes tècniques, feines escolars o qualsevol cosa que li vingui a la ment. L'enquadernació en espiral és una forma fàcil, econòmica, resistent i ràpida d'enquadernar el seu treball. Ah! També realitzem enquadernacions amb grapa!

ImAcabats6.jpg

Enquadernats

Disposem d'intercaladores que realitzen el procés de finalitzat de publicacions com revistes, quaderns, manuals i un llarg etc. Automatitzem la feina per aconseguir rapidesa i precisió a l'hora de realitzar el muntatge final.

ImAcabats7.jpg

Empaquetatge

Entreguem la seva comanda degudament empaquetada i protegida per al viatge. Dividida en pacs de la quantitat que vostè vulgui i degudament etiquetada i segellada. També fem l'entrega (segons acord). La seva feina realitzada de principi a fi.

ImAcabats8-1.jpg

La seva feina realitzada de principi a fi.