imagen_cabecera_IR

Experts en Impressió Digital

Qualitat per davant de tot

Amb la nova tecnologia Xerox® Versant® 180, La impressió digital és perfecte per a petits tiratges amb la possibilitat de personalització i numeració. Papereria corporativa, targetes, sobres, carpetes, flyers, fullets díptics, tríptics i acordió entre d'altres formats. Cartells, catàlegs, llibres, manuals, butlletins, revistes, calendaris, etiquetes, adhesius...


GRAN VARIETAT DE GRAMATGES I FORMATS

Tenim a la seva disposició papers de tots el gramatges. Des de òfsets de 80 g fins a estucats brillants o mats de fins a 350 g. D'altra banda, vingui a veure la gama de cartolines Conqueror® ideals per treballs especials. Treballem amb formats des de 115 x 150 mm fins a 330 x 660 mm.

RAPIDESA

Realitzem pràcticament qualsevol feina en un temps rècord. Des del moment en que el disseny está aprovat, l'immediatesa de l'impresió digital entra en joc, gràcies a l'estalvi de certs processos que si es donen en la impressió Òfset.


ECONÒMIC

Una de les grans avantatges de la impressió digital, és que reduim el preu d'una manera molt significativa ja que no intervenen tants processos previs per a la seva producció. Si no té necessitat de realitzar un gran tiratge, no perdi de vista aquesta opció. I sense renunciar a una molt bona qualitat!

ImpDigital1.jpg
ImpDigital2.jpg
ImpDigital3.jpg
ImpDigital4.jpg

La nostra impressió digital:
Una opció de qualitat, ràpida i econòmica