imagen_cabecera_IR

Servei de preimpressió

Minuciosos fins al límit.


La preimpressió inclou: El disseny de treballs o comandes per part del nostre grup de dissenyadors gràfics i les proves de color, per tal que el client pugui comprovar (un cop feta la composició) l'imprès, abans d'iniciar el procés d'impressió. Per a realitzar-ho comptem amb una sala d'ordinadors d'última generació, escàners d'alta resolució, impressores digitals i filmadores C.T.P que traslladen directament les composicions i dissenys de l'ordinador a la planxa Òfset.

L'AJUDEM EN TOT

Té la idea, però no sap com portar-la a fi? Ha fet un esbós en un tros de paper?, vingui a veure'ns i farem realitat la seva idea!


ART FINAL

Si disposa d'un document que no és apte per iniciar la producció, ens encarregarem de corretgir-lo fins que obtinguem un producte de qualitat i amb els estàndard d'impressió correctes.


PARTIM DE ZERO?

Sap el que necessita però no té res en mà? Realitzarem des de zero el producte fins que quedi satisfet. L'assessorem en tots el punts fins arribar al producte final. Plantejament, disseny, art final, tria del suport i finalment la impressió.

preimp1.jpg
preimp2.jpg
preimp3.jpg
preimp4.jpg

L'assessorem en tot moment